hinneman oostburg werkplaats aug2023

Bouw en industrie - Apparatenbouw

Hinneman Engineering vervaardigd voor de bouw en industrie allerhande Roestvaststalen en aluminium onderdelen / plaatwerk. Meestal wordt van tekening gewerkt, op offertebasis of in regie.
De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Bouw

  • Roestvaststalen en aluminium afwerkprofielen (uit plaat vervaardigd)
  • Roosters, trappen en deksels uit aluminium tranenplaten
  • Wandafwerking in grootkeukens
  • Leuningen en balustrades onder architectuur

Industrie

  • Roestvaststalen en aluminium luiken en deuren
  • Aluminium werkbordessen, Leuningen, oprijplaten etc.
  • Roestvaststalen lekbakken, leidingwerk etc.

Apparatenbouw

Hinneman Engineering ontwikkelt en vervaardigt Roestvaststalen en Aluminium machines en apparaten voor de voedselverwerkende en chemische industrie.

Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van sterk corroderende omstandigheden waarin onze machines draaien zijn wij in staat om goed doordachte en afgewerkte producten te maken.
Ook op het gebied van aandrijving (Electrisch, pneumatisch of hydraulisch) is de kennis aanwezig.

Machinaal ontbramen

Ontbramen is het verwijderen van scherpe randen en bramen van metaal. Dit proces is belangrijk voor de veiligheid, functionaliteit en uiterlijk van het metaal. Bramen kunnen scherp zijn en ze kunnen ook de montage en het eindgebruik van het metaal bemoeilijken. Dit proces wordt bij ons snel en efficiënt uitgevoerd met een moderne LOEWER DiscMaster 4TD ontbraammachine.

Automatisch platenmagazijn

Om snel en efficiënt te kunnen werken beschikken we over een geautomatiseerde opslag met zwaar belastbare lades. Het platenmagazijn heeft een bedieningspaneel met touchscreen.

hinneman-logo-rond